Eric Bouwman

Eric Bouwman

(Regie en Edit)

Eric Bouwman begin zijn tv-carriere door deelname aan Idols 2 waar hij 6e werd. Vervolgens veel ervaring opgedaan op zowel acteergebied (ONM, theater en musical), presenteren (RTL4, NCRV en evenementen) en sinds een aantal jaar als regisseur en filmmaker. Hierdoor is hij in staat om mensen te helpen met het plezier maken voor de camera, inleven en enthousiasmeren. Door zijn tomeloze energie krijgt hij uit iedere deelnemer het beste resultaat.

Robin Brinkuijsen

Robin Brinkuijsen

(Camera en Edit)

Robin Brinkhuijsen is een camera man en editor wiens roots liggen bij de tv en film. In 1999 begon hij zijn carrière bij Westenwind en werkte op vele film en tv sets in binnen en buitenland. Hij volgende een opleiding aan de Willem de Kooning academie, waar hij zijn creatief blik nog beter leerde gebruiken. Als opnameleider bij OnderWegNaarMorgen leerde hij Eric kennen waar hij tot de dag van vandaag mee samenwerkt om mooie en leuke projecten te doen.

Vincent Bodt

Vincent Bodt

(Camera en Edit)

Vincent Bodt is een rot in het vak met al meer dan 15 jaar aan ervaring op het gebied van beeld en geluid. Al veel ervaring met het draaien van steadycam zoals te zien is op de foto. Een draaitechniek waarbij het lijkt alsof de camera door de ruimte zweeft. Ook in het bezit van een elektronische stabilizer, genaamd de DJI Ronin, waardoor het draaien in smallere gangen en trappen ook mogelijk is. Kortom, u vraagt, wij draaien!

Waar ligt onze meerwaarde?

‘Een lipdub vereist heel veel voorbereiding zodat op de draaidag zelf er met niks anders dan zingen rekening gehouden hoeft te worden’

We gaan samen met de initiatiefnemer van de lipdub een plan maken voor de te draaien lipdub.

Welke muziek wordt er gebruikt?
Welke locatie willen jullie dat er gedraaid wordt?
Hoe kunnen we de muziek zo indelen zodat er voor iedereen een leuke rol is weggelegd?
Hoe kunnen we het door jullie gekozen thema en attributen zo gebruiken dat alles helder en leuk overkomt?

Van tevoren gaan we de locatie bekijken zodat we een route kunnen bepalen die ons op de draaidag zelf op zo’n leuk mogelijke manier door een gebouw of over een buitenterrein brengt.

Lipdub Creations

Wij zijn zeer ervaren in het verzorgen van een lipdub. Wij zijn een kleine maar professionele crew die met lipdubs zijn begonnen als ‘vrienden uit het vak’, maar door de vele aanvragen hebben besloten om het geheel professioneel aan te pakken.